Hoera! Een nieuwe website

DrukwerkMAX heeft een nieuwe website! We zijn er uiteraard heel blij mee en we hopen natuurlijk dat jij dat ook bent. Uiterlijk is één ding, maar we hebben ook het een en ander verbeterd. Een duidelijk en inzichtelijk bestelproces, een informatieve “Mijn account”-omgeving en een factuur in pdf-formaat, om maar een paar mooie voorbeelden te noemen. Wij zijn op dit moment nog volop bezig met doorontwikkelen, er gaan nog veel mooie dingen komen! Houdt onze website hiervoor in de gaten.

Voor nu wensen wij je veel shop-plezier!

Met vriendelijke groet,
Het DrukwerkMAX team

 

PS. Door deze vernieuwing is het helaas tijdelijk niet mogelijk om spaarpunten op te bouwen of te besteden bij je orders. We werken er hard aan om dat systeem weer aan onze webshop toe te voegen; alle spaarpunten die je in het verleden hebt opgebouwd worden bewaard en straks weer aan je account toegevoegd. Intussen kun je gebruik maken van de eenmalige kortingscode TD10SP17, zodat je alsnog van een aantrekkelijke korting kunt profiteren!*

*Kortingscode is eenmalig t/m 30 april 2018 op drukwerkmax.nl te gebruiken. Let op: kortingscode kan niet met terugwerkende kracht worden verrekend op al reeds geplaatste bestellingen.