Tuinposter A3 Bedrukken

Verander je tuin in een paradijs en laat een persoonlijke tuinposter bedrukken! De tuindoeken hebben een ruwe voorkant en gladde achterkant en worden niet aangetast door weersomstandigheden. In rol geleverd.

Voordelen

 • Geef je tuin meer kleur
 • Keuze uit verschillende formaten
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Tuinposter A3 Bedrukken
Tuinposter A3 Bedrukken
Tuinposter A3 Bedrukken

Jouw tuin zou een oase van rust moeten zijn. Verander je tuin in een paradijs en laat een persoonlijke tuinposter bedrukken! Heb je geen tuin? Een tuinposter kan je ook makkelijk ophangen op balkonhekken. Doorkijkjes, ramen en deuren en omlijstingen zijn op dit moment erg populair als tuinposter.

 

Foto op doek voor buiten

Een foto op doek voor buiten kan worden besteld in verschillende formaten. De meest bestelde formaten zijn de tuinposter 70x100cm, A2 en A1. 

Tuinposters worden eenzijdig full color bedrukt en zijn gemaakt van 0,2mm backlit-folie, waardoor het van hoge kwaliteit is. Backlit-folie is half-transparant en licht doorlatend. De tuindoeken hebben een ruwe voorkant en gladde achterkant. Door dit stevige materiaal kan je de poster prima buiten hangen zonder dat deze aangetast wordt door weersomstandigheden. Tuinposters worden standaard in een rol geleverd.

 

Foto op tuindoek

Foto op tuindoek wordt standaard binnen 3-5 werkdagen geleverd. Heb je spoed? Kies dan voor een spoedlevering van 2-3 werkdagen of voor een next day-levering. Je heb je foto doek voor buiten dan al de volgende werkdag in huis!

Let op: bij je bestelling kan je maar één afbeelding per fotoproduct uploaden. Wil je meerdere fotoproducten bestellen met ieder een andere foto, plaats dan een nieuwe bestelling in je winkelwagen.

 

Kleurige en fleurige tuin? Gebruik tuinposters!

Geef je tuin meer kleur, diepte en sfeer met tuinposters van DrukwerkMAX. Doorkijkjes en ramen en deuren zijn momenteel erg populair op tuinposters. Doe inspiratie op in onze blog en bekijk wat je allemaal met tuinposters kan doen!

Tuinposter A3 Bedrukken

Geef je tuin meer kleur, diepte en sfeer met tuinposters. Verkrijgbaar in 6 verschillende formaten. Om je tuinposter te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij een veiligheidsafstand van 8 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDF/X-3:2002) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Same day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen