Foto op Aluminium Dibond Wit

Familieportretten, vakantiekiekjes of een trouwfoto. Een foto bedrukt op aluminium dibond wit zorgt voor een echt wow-effect. De dibond platen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. De bedrukking is eenzijdig op een plaat met een dikte van 3mm.

Voordelen

 • Keuze uit verschillende formaten
 • Morgen in huis? Next day-levering mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Foto op Aluminium Dibond Wit
Foto op Aluminium Dibond Wit
Foto op Aluminium Dibond Wit

Breng herinneringen weer tot leven en laat die ene speciale foto afdrukken op aluminium! Door het bijzondere "metallic"-effect van aluminium straalt je foto nog meer en wordt het een eyecatcher in iedere ruimte. Familieportretten, vakantiekiekjes of een trouwfoto, het aluminium brengt een extra dimensie en staat garant voor een wow-effect.

 

Verschillende formaten aluminium dibond wit borden

Een foto op aluminium dibond wit bestellen kan in verschillende formaten. De meest bestelde formaten zijn 50x70cm, A4 en A2. Daarnaast hebben wij ook andere A-formaten zoals A2 Lang, A1 Lang, A0 en afmetingen zoals 50x100cm en 70x100cm.

De aluminium dibond wit borden kunnen een- of tweezijdig full color worden bedrukt en hebben een dikte van 3mm. Je foto wordt gedrukt op een witte deklaag en is beschermd tegen corrosie en weersinvloeden. Hierdoor is jouw foto op aluminium niet alleen geschikt voor binnen, maar kan je het aluminium bord ook uitstekend buiten ophangen.

Voor de borden hebben wij verschillende ophangsystemen waaronder plaatbeugels, plaathouders op de achterzijde (onzichtbaar), hoekboring en hoekboring met RVS afstandhouders. Lees meer over bevestigingssystemen.

Let op: bij je bestelling kan je maar één afbeelding per fotoproduct uploaden. Wil je meerdere fotoproducten bestellen met ieder een andere foto, plaats dan een nieuwe bestelling in je winkelwagen.

 

5 flitsende ideeën voor foto’s op aluminium

Familieportretten, vakantiekiekjes of andere foto’s op aluminium: voor veel mensen zijn het waardevolle woondecoraties. Maar wist je dat je met fotoproducten zoals de aluminium dibond veel meer kunt dan alleen foto’s ophangen? Doe in de blog inspiratie op met deze 5 ideeën van DrukwerkMAX.

Foto op Aluminium Dibond Wit

Foto op aluminium dibond wit is verkrijgbaar in 10 verschillende formaten. Om je foto op dibond te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 1 cm afloop. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 1 cm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Next day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen