Foto op Aluminium Dibond Geborsteld drukken

Druk die ene speciale foto op aluminium geborsteld! Met een foto op aluminium geborsteld straalt je foto extra mooi door de natuurlijke metallic look en het geborstelde structuur.

Voordelen

 • Keuze uit verschillende formaten
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Foto op Aluminium Dibond Geborsteld drukken
Foto op Aluminium Dibond Geborsteld drukken
Foto op Aluminium Dibond Geborsteld drukken

Breng herinneringen weer tot leven en druk die ene speciale foto op aluminium geborsteld! Door het bijzondere effect van aluminium straalt je foto nog meer en wordt het een eyecatcher in elke gewenste ruimte. Geborsteld aluminium heeft een natuurlijke metallic look en een geborstelde structuur, waardoor jouw foto er ruw en levendig uit komt te zien. Met fotoproducten zoals de aluminium dibond borden kun je meer dan alleen foto’s op aluminium bedrukken. Zo is een aluminium dibond bord ook geschikt als productdisplay, bedrijfsdecoratie of cheque.

 

Aluminium foto

Foto op aluminium geborsteld bedrukken kan in verschillende formaten. Kies je favoriete foto, maak een fotocollage op aluminium of kies juist voor een zwart wit foto. De mogelijkheden zijn oneindig. De meest bestelde formaten zijn de aluminium foto 50 x 70cm en A2. Daarnaast hebben wij ook andere A-formaten zoals A3, A1 en A0 in ons assortiment. De aluminium dibond geborsteld borden kunnen een- of tweezijdig full color worden bedrukt en hebben een dikte van 3mm. De platen hebben een dubbelzijdige, verticale slijprichting.

Je foto wordt gedrukt op een geborsteld oppervlakte van een aluminium plaat van 3mm dik. De witte delen (vlakken) in het aangeleverde ontwerp worden niet bedrukt en geven een zilverkleurige metallic effect. Daarnaast is je foto beschermd tegen corrosie en weersinvloeden. Hierdoor is het niet alleen geschikt voor binnen, maar kun je je foto ook uitstekend buiten ophangen. Voor de borden hebben we verschillende ophangsystemen waaronder plaatbeugels, plaathouders op de achterzijde (onzichtbaar), hoekboring en hoekboring met RVS afstandhouders. Lees meer over ophangsystemen.

Let op: bij je bestelling kan je maar één afbeelding per fotoproduct uploaden. Wil je meerdere fotoproducten bestellen met ieder een andere foto, plaats dan een nieuwe bestelling in je winkelwagen.

 

Foto laten afdrukken op aluminium

Met spoed een foto afdrukken op aluminium? Naast onze standaardlevertijd van 8 werkdagen, hebben wij ook een spoedlevering van 3 werkdagen. Je aluminium foto wordt gratis en naar keuze blanco bezorgd op één adres in Nederland of België.

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag.

Ben je op zoek naar een wit aluminium plaat (dibond)? Kijk dan eens bij foto op aluminium dibond wit.

Foto op Aluminium Dibond Geborsteld drukken

Geborsteld aluminium heeft een natuurlijke metallic look en een geborstelde structuur. Om je foto op aluminium te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 1 cm afloop. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 1 cm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Next day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen