Vlaggen bedrukken (beachflags)

Een beachflag of teardrop vlag is de ideale oplossing om je bedrijf, product of evenement te promoten, zowel binnen als buiten. Heb je een open dag of festival? Dan mag een mooie vlag absoluut niet ontbreken.

Voordelen

 • Verschillende formaten en accessoires
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
Vlaggen bedrukken (beachflags)

Vlaggen bedrukken is de ideale oplossing om je bedrijf, product of evenement te promoten, zowel binnen als buiten. Organiseer je een open dag of festival? Of neem je daar als bedrijf aan deel? Dan mag een mooie vlag absoluut niet ontbreken. Vlaggen zijn simpel en snel op te bouwen, ook geschikt dus voor korte promotie acties.

Goedkoop vlaggen drukken

Je kunt 2 soorten vlaggen drukken: Beachflag en Teardrop. Vlaggen worden eenzijdig full color bedrukt op duurzaam glanspolyester. Deze stof is lichtdoorschijnend, glanzend en weerbestendig. De vlaggen kunnen veelvuldig worden gebruikt.

Beachflag bestellen kan in 3 soorten formaten: Small (60 x 195 cm), Medium (75 x 260 cm) en Large (85 x 380 cm).  Een Teardrop vlag kun je bestellen de 4 formaten: Small (80 x 160 cm), Medium (104 x 206 cm), Large (115 x 282 cm) en Extra Large (156 x 354 cm).

Naast de vlag en de stokken kun je ook kiezen voor extra accessoires voor bij je vlag. De beachflag of teardrop vlag kan je vastzetten met een grondboor, watervoet, kruisvoet of muurbeugel. Heb je al een keer een beachflag of teardrop vlag met voet besteld en heb je alleen de vlag met stokken nodig? Dan is dat ook mogelijk.

Vlaggen worden standaard geleverd met stokken en draagtas. Zo kan je de vlag naar elke gelegenheid meenemen!

Vlag laten bedrukken: de luchtigste promotie

Ga je een vlag laten bedrukken en wil je inspiratie opdoen voor jouw vlag? Lees in onze blog alles over vlaggen en waar je allemaal op moet letten bij het ontwerpen en bestellen van jouw beachflag of teardrop vlag.

Vlaggen bedrukken (beachflags)

Een vlag is de ideale oplossing om je bedrijf, product of evenement te promoten, zowel binnen als buiten. Om je vlag te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 10 mm afloop rondom, zonder snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Vlaggen

 • Kies voor vlag links of vlag rechts
 • De zwarte banen in de template zijn de tunnels van de buizen en kunnen worden voorzien van elke CMYK-kleur. Je kunt er ook voor kiezen om je ontwerp hierin te laten doorlopen.
 • Vergeet niet om de hulplijnen en instructieteksten weg te halen, evenals eventuele verborgen teksten.
 • Houdt je in opmaak rekening met stiksels. Zorg ervoor dat hier geen belangrijke teksten of beelden staan

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.