Slee bedrukken

Met een eigen bedrukte slee trek je de aandacht. Het is niet alleen een leuke aanwinst voor op een event, maar ook als relatiegeschenk.

Voordelen

 • Per stuk verkrijgbaar
 • Verschillende modellen
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
Slee bedrukken

Zoek je naar een manier om extra op te vallen en wil je dat het liefst met een origineel en onderscheidend product? Laat dan een slee bedrukken! Met een eigen bedrukte slee trek je de aandacht. Het is niet alleen een leuke aanwinst voor op een event, maar ook zeker voor op kantoor.

Slee hout

Sleeën bedrukken kan op twee verschillende modellen. De zitting van zowel de Davos Slee en Rodel Slee kan worden bedrukt. De sleeën zijn gemaakt van massief beukenhout en voorzien van een waterafstotend laag. De glijders van de slee zijn gemaakt van metaal.

Davos Slee en Rodel slee

De Davos Slee is een standaardslee en heeft afmetingen van 36cm x 100cm x 22,5cm (b x l x d). De slee is licht van gewicht (3,8kg) en kan makkelijk worden gedragen en meegenomen. De slee is voorzien van rode kunststof beschermkappen aan de voorkant. Het (bedrukte) doek op de zitting van de Davos Slee heeft een afmeting van 29,5cm x 61cm. De slee kan een maximaal gewicht van 90kg dragen.

De Rodel Slee heeft een Kerstachtige uitstraling en heeft prachtige bogen aan de voorkant. De slee heeft afmetingen van 36cm x 100cm x 23cm (b x l x d). Ook deze slee is licht van gewicht (4,1kg) en kan hierdoor makkelijk worden gedragen. Bij deze slee heeft het (bedrukte) doek op de zitting een afmeting van 29,5cm x 54cm. De slee kan net als de Davos Slee een maximaal gewicht dragen van 90kg.

Slee bedrukken

Met een eigen bedrukte slee trek je de aandacht. Het is niet alleen een leuke aanwinst voor op een event, maar ook zeker voor op kantoor. Om je slee te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 2 mm afloop. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 10 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDF/X-3:2002) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.