Placemats bedrukken

Placemats zijn niet alleen praktisch maar ook een uitgelezen mogelijkheid om reclame te maken of een product te promoten. Je kan natuurlijk ook de menukaart of een kleurplaat erop drukken.

Voordelen

 • Een- of tweezijdig full color bedrukt
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Topdeal 10% korting: 1000 en 2500 Placemats A3 - Eenzijdig full color (4/0)

*Actie is geldig t/m maandag 24 december 2018. Actieprijs is al verwerkt in het prijsoverzicht. Bekijk hier alle actievoorwaarden.

Placemats bedrukken

Placemats zijn niet alleen praktisch maar ook een uitgelezen mogelijkheid om reclame te maken of een product te promoten. Presenteer een nieuw product, een actie of een prijsvraag op placemats en bereik zo jouw klanten. De placemats zijn ook zeer geschikt om een menukaart op te drukken en/of een kleurplaat.

Placemats drukken

Wil je ook placemats drukken? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Placemats worden een- of tweezijdig full color bedrukt op A3 formaat. Onze papieren placemats worden bedrukt op 90 grams houtvrij offset. Je kunt kiezen voor een standaard A3 placemat of voor een gesponsorde placemat. Beide placemats worden gemaakt op 90 grams houtvrij offset. Wil je korting op je placemats? Kies dan voor een gesponsorde placemat. Plaats in onze werktekening jouw ontwerp samen met de reclame-uiting van DrukwerkMAX en je ontvangt maar liefst 25% korting op jouw placemats.

Placemat bedrukken

Laat je je placemats bedrukken, dan worden deze standaard binnen 7 werkdagen geleverd, indien het bestand voor 12.00 uur is goedgekeurd en het voldoet aan onze aanleverspecifiaties. Heeft het spoed en heb je de placemats sneller nodig? Kies dan voor een spoedlevering. Binnen 5 werkdagen heb jij je placemats in huis! Uiteraard met gratis verzending!

Wil je meer informatie over het bedrukken van placemats? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag. Op zoek naar nog meer Horeca drukwerk? Bekijk dan ook bijvoorbeeld onze menukaartentafelkaart of bierviltjes.

Placemats bedrukken

Placemats zijn niet alleen praktisch maar ook een uitgelezen mogelijkheid om reclame te maken. Om je placemats te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.