Pennen bedrukken (next day)

Heb je een kleine oplage pennen nodig of heb je heel veel haast? Al vanaf 15 stuks kunnen wij jouw logo drukken op één van onze witte pennen met gekleurde grip. Is je proefdruk voor 12.00 uur goedgekeurd, dan heb je je pennen de volgende werkdag al in huis!

Voordelen

  • Al vanaf 15 stuks
  • Vandaag besteld, volgende werkdag in huis!
  • Gratis bezorgd in Nederland en België

Grote oplage pennen nodig? Kijk dan eens bij de standaard pennen.

Pennen bedrukken (next day)

Zo'n typisch alledaags gebruiksvoorwerp, dat je ongemerkt wel dertig keer per dag even door je handen laat gaan, om snel even een aantekening te maken, tijdens een saaie vergadering decoratieve randjes rondom je notities te tekenen, om gedachteloos op te kauwen. En om gewoon naar te kijken. Hoe dan ook, zo'n pen is de perfecte plek om je boodschap of bedrijfslogo te laten drukken. En ook als je er heel veel haast mee hebt: in kleinere oplages zijn deze pennen Next Day bij ons te bestellen.

Pennen bedrukken kleine oplage

Pennen bedrukken in kleine oplage? Dan kan dat op een van onze 4 verschillende kleuren pennen! Lever jouw logo in full colour aan, en wij bedrukken de pennen met jouw logo. De kunststof pennen hebben een prettig in de hand liggend formaat met een “soft touch”, die nogal lekker schrijft! De balpennen zijn voorzien van het vertrouwde klikmechanisme en hebben een hoogte van 14cm.

Pennen bestellen met logo

Pennen bestellen met logo kan al vanaf 15 stuks! Lever je je bestand voor 12.00 uur aan en heb je ook voor 12.00 uur een akkoord gegeven op je proefdruk? Dan heb je je pennen de volgende werkdag al in huis! Pennen zijn het perfecte relatiegeschenk, dus zorg ervoor dat je de jouwe snel in huis haalt!

Op zoek naar grote oplages pennen, of juist naar andere kleuren? Kijk dan eens bij onze standaard pennen. Of maak meteen je relatiegeschenk compleet met een notitieboek of memoblok!

Pennen bedrukken (next day)

Om je pennen te kunnen bedrukken, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Controleer of je bestand of logo binnen het maximale formaat van 60 x 8mm valt.
  • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
  • Je bestand/logo moet worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
  • Afloop en veiligheidsmarge zijn niet nodig.
  • Wij raden je aan om een minimale lettergrootte aan te houden van 6 pt.
  • Maak je bestand op in Adobe Illustrator en sla dit bestand op als een Adobe PDF (Illustrator Default). Dit PDF bestand kun je uploaden bij het plaatsen van je bestelling. Let op: wij kunnen geen pennen bedrukken met een png-, jpg- of jpeg-bestand!

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening.

Mocht het maken van een PDF niet lukken, stuur dan je vectorbestand op het juiste formaat naar klantenservice@drukwerkmax.nl o.v.v. je ordernummer. 

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.