Notitieboek bedrukken wire-o

Een notitieboek met ringband is het ideale hulpmiddel tijdens bijvoorbeeld presentaties, vergaderingen of verkoopgesprekken. Dankzij het notitieboekje heb je altijd en overal alle notities bij elkaar.

Voordelen

 • Lijntjes, blanco of eigen ontwerp
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
Notitieboek bedrukken wire-o

Een notitieboek met ringband is het ideale hulpmiddel tijdens bijvoorbeeld presentaties, vergaderingen of verkoopgesprekken. Geen losse bladen of mappen meer: dankzij het notitieboekje heb je altijd en overal alle notities bij elkaar. Met een eigen huisstijl of logo kun je deze wire-o notitieboeken ook prima aan relaties mee geven.

Notitieboekje bedrukken

Notitieboekjes met spiraal kun je bestellen in 3 verschillende formaten: notitieboek A4, A5 en A6. Het binnenwerk van de notitieboekjes is gemaakt van 90 grams houtvrij offset, waarbij je kan kiezen voor lijntjes, blanco of eigen ontwerp. Een notitieboekje heeft standaard 75 velletjes.

Notitieboek met logo

De cover (omslag) is gemaakt van 380 grams sulfaatkarton en hier kun je eigen ontwerp voor aanleveren. Kies bijvoorbeeld voor een notitieboekje met je eigen logo. Voor de afwerking kun je kiezen voor dispersielak glans of dispersielak mat.

Tip: voor liefhebbers hebben we ook notitieblokken.

Notitieboekjes zijn een ideaal relatiegeschenk en perfect promotiemateriaal. Lees in onze blog alles over notitieboekjes bedrukken en waar je deze boekjes allemaal voor kunt gebruiken.

Notitieboek bedrukken wire-o

Met notitieboekjes heb je altijd en overal alle notities bij elkaar. Om je notitieboekjes te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 10 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.