Notitieboek standaard bedrukken

Laat jouw logo bedrukken op een A5- of A6-notitieboek! Deze standaard notitieboeken bevatten 96 vellen lijntjespapier en hebben een handige bijpassende elastische sluitingsband en lint. De notitieboeken hebben een harde kaft en zijn bekleed met PVC karton!

Voordelen

 • Verkrijgbaar in 11 kleuren
 • A6 of A5 formaat
 • Al vanaf 50 stuks

Op zoek naar notitieboeken inclusief geschenkdoos? Kijk dan bij onze luxe notitieboeken.

Notitieboek standaard bedrukken

De ene noemt het retro, de ander noemt het super praktisch: het notitieboekje met elastische sluitband en leeslint. Geloof ons, soms gaat er niets boven even snel aantekeningen maken, op papier, met de pen. Onze klassieke notitieboeken lenen zich hier uitstekend voor.

Relatiegeschenk notitieboekje

In het uiterst handzame formaat A6 of het iets royalere A5-formaat passen ze in vrijwel iedere tas of jaszak. En met 96 gelinieerde vellen schrijf je altijd netjes binnen de lijntjes. En door het lichte 60 grams papier wordt het boekje niet te dik. Al met al een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld je relaties of je personeel, waarmee je jouw boodschap of bedrijf meteen en langdurig onder de aandacht kunt brengen!

De omslag is vervaardigd uit stevig karton, dat met PVC is bekleed. Kies uit een van onze elf aansprekende kleuren en laat de kaft vervolgens bedrukken met jouw logo of boodschap. De bedrukking wordt uitgevoerd in één kleur en met zeefdruk op de buitenkant aangebracht.

Onze notitieboekjes zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks; we leveren ze, bedrukt en wel, binnen 5 tot 7 werkdagen bij jou thuis. Heb je je keuze nog niet gemaakt? Kijk dan ook even naar onze Notitieboeken Luxe of Notitieboeken Modern. En de Pennen mogen natuurlijk niet ontbreken!

Let op: de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Notitieboek standaard bedrukken

Om de notitieboeken te kunnen bedrukken, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand/logo is opgemaakt op het juiste formaat en op de gewenste positie staat
  (A6 max. 40 x 115mm, A5 max. 90 x 190mm)
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Afloop en veiligheidsmarge zijn niet nodig.
 • Wij raden je aan om een minimale lettergrootte aan te houden van 6 pt.
 • Maak je bestand op in Adobe Illustrator en sla dit bestand op als een Adobe PDF (Illustrator Default). Dit PDF bestand kun je uploaden bij het plaatsen van je bestelling. Let op: wij kunnen geen notitieboeken bedrukken met een png, jpg of jpeg bestand!

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening. Je ontvangt voordat je bestelling in productie gaat van ons een proefdruk.

Mocht het maken van een PDF niet lukken, stuur dan je vector bestand op het juiste formaat naar klantenservice@drukwerkmax.nl o.v.v. je ordernummer.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 - 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag.