Menukaarten drukken

De kwaliteitsbeleving van de gast begint bij een perfecte menukaart. Laat menukaarten drukken in eigen huisstijl en kies uit een standaard A4 menukaart of een vierkante menukaart.

Voordelen

 • Tweezijdig full color bedrukt
 • Binnen 5 werkdagen in huis
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
Menukaarten drukken

Vertegenwoordig jij een horecagelegenheid zoals een eetcafé, wijnbar of restaurant? Dan weet je dat de kwaliteitsbeleving van de gast begint bij een perfecte menukaart! Laat het menu drukken in eigen huisstijl en bezorg iedereen een mooie avond.

Bij ons kun je hoge kwaliteit menukaarten laten drukken in verschillende formaten en vouwwijzes. Kies bijvoorbeeld uit een A4 of A5 menukaart, liggend of staand, parallel of wikkel gevouwen. Of ga voor een X-Long of US formaat. Naast deze standaard menukaart formaten, bieden wij ook vierkante menukaarten aan. De meest bestelde formaten zijn de Menukaart A4 staand wikkel/parallel en de Menukaart Carré Large. 

De menukaarten worden tweezijdig full color bedrukt. Voor een luxe uitstraling zijn onze kaarten gemaakt op stevig 400 grams houtvrij mat MC. De menukaarten worden voorzien van een vouwlijn (een ril). Voor de afwerking kun je kiezen voor een glanzende of matte dispersielak. Alle menukaarten worden plano (ongevouwen) geleverd zodat ze mooier blijven bij transport.

Goedkope menukaarten drukken

Menukaarten kun je al vanaf 100 stuks laten drukken. Met een standaardlevering heb je je menukaarten binnen 5 werkdagen in huis, indien het drukbestand dezelfde dag voor 12.00 uur is goedgekeurd.

Naast de gevouwen menukaarten, hebben wij ook ongevouwen menukaarten in kleine oplage. Dit zijn de waterbestendige menukaarten. Deze menukaarten printen wij en hebben daardoor ook kortere levertijd. Ben je op zoek naar nog meer horeca drukwerk? Kijk dan eens naar onze Placemats, Tafelkaarten en Bierviltjes of bekijk hier alle horeca drukwerkproducten die wij aanbieden!

Heb je nog vragen of wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag! Ben je op zoek naar een menukaart met een speciale afwerking? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Menukaarten drukken

De kwaliteitsbeleving van de gast begint bij een perfecte menukaart. Menukaarten zijn verkrijgbaar in 12 verschillende formaten. Om je menukaarten te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.