Gekleurde enveloppen bestellen

Gekleurde enveloppen kunnen gebruikt worden voor het versturen van onder andere wenskaarten, kerstkaarten, uitnodigingen en zelfs voor diverse marketingacties.

Mogelijkheden

  • 10 verschillende kleuren in 4 formaten
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorgd in Nederland en België
Gekleurde enveloppen bestellen

Bij DrukwerkMAX verkopen we een bijpassende gekleurde envelop voor jouw wenskaart of kerstkaart. Gekleurde enveloppen bestellen kan in 10 verschillende kleuren op 4 verschillende enveloppen-formaten. Gekleurde enveloppen kunnen gebruikt worden voor het versturen van onder andere wenskaarten, kerstkaarten, uitnodigingen en zelfs voor diverse marketingacties.

Enveloppen gekleurd

Gekleurde enveloppen zijn te bestellen in de 10 verschillende kleuren Anjerwit, Dottergeel, Oranje, Rood, Hagelwit, Kerstrood, Dennengroen, Lentegroen, Babyblauw en Babyroze.

De gekleurde enveloppen zijn gemaakt van stevig 105 grams papier en zijn voorzien van een gomrand. De enveloppen worden standaard per 50 stuks verpakt.

Gekleurde envelop kopen

Elk kleur envelop is beschikbaar in 4 verschillende enveloppen-formaten. De C6-envelop (162 x 114 mm) of de gekleurde vierkante envelop op het formaat 140 x 140mm wordt vaak gebruikt voor het versturen van een standaard wenskaart of kerstkaart en ziet er daarmee ook uit als een typische kerstkaart-envelop.

De EA5- (220x 156mm) of EA5/6-envelop (220 x 110mm) is geschikt voor het versturen van allerlei uitnodigingen.

Tip: Bestel naast je gekleurde enveloppen ook ansichtkaarten of wenskaarten op bijpassend formaat. Daarnaast kun je bij ons ook blanco enveloppen laten bedrukken.