Foto op glas laten drukken

Druk je mooiste persoonlijkste foto’s op glas of kies juist voor je favoriete quotes en creëer een inspirerende werkplek voor op kantoor. 

Voordelen

 • Keuze uit verschillende formaten
 • Inclusief ophangsysteem
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
Foto op glas laten drukken

Laat je kantoor of woning nog meer spreken met een foto op glas. Met een foto bedrukt op glas kun je alle kanten op. Druk je mooiste persoonlijkste foto’s af op glas of print juist je favoriete quotes en creëer een inspirerende werkplek voor op kantoor.

Foto afdrukken op glas

Laat ook jouw foto afdrukken op glas! Wij printen je eigen foto op wit glas van 4mm dik, met een isolerende laag aan de achterkant. De gepolijste randen van het gehard glas zorgen voor een mooi diepte-effect, waardoor er een prachtige diepte wordt gecreëerd!

Een glasplaat bedrukken kan in verschillende formaten. De meest bestelde formaten zijn 40 x 60cm, 50 x 70cm en 60 x 80cm. Daarnaast kun je ook kiezen voor afwijkende formaten zoals een langwerpige foto geprint op bijvoorbeeld de formaten 40 x 150cm of 50 x 120cm of voor groot formaat.

Om je mooiste foto gemakkelijk op de muur te hangen, worden er gemonteerde zekeringsplaten en afstandsstukken meegeleverd. Met de afstandsstukken kun je je foto een stuk van de muur af ophangen.

Foto op glas afdrukken

Laat ook een foto op glas afdrukken. Je kunt per bestelling kiezen voor een oplage t/m 10 stuks. Lever je je bestand voor 09.30 uur aan, dan wordt jouw bestelling al binnen 8 werkdagen gratis bij je afgeleverd. Ben je op zoek naar iets anders of heb je nog meer vragen of dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl.

Let op: bij je bestelling kan je maar één afbeelding per fotoproduct uploaden. Wil je meerdere fotoproducten bestellen met ieder een andere foto, plaats dan een nieuwe bestelling in je winkelwagen.

Ben je op zoek naar een foto bedrukt op minder zwaar materiaal, waarbij het glas niet breekbaar is? Kijk dan eens bij foto op plexiglas en laat bijvoorbeeld een fotocollage op plexiglas afdrukken. Op zoek naar iets traditioneler? Kijk dan eens bij onze foto op canvas!

Foto op glas laten drukken

Om je fotoproduct te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 1 cm afloop. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij een veiligheidsafstand van 1 cm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDF/X-3:2002) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.