Foto op canvas bestellen

De foto op canvas is de klassiekste vorm van het fotoproduct. Kies een van je lievelingsfoto's en laat deze bedrukken op een canvasdoek. Je foto op doek wordt opgespannen geleverd!

Mogelijkheden

 • Keuze uit verschillende formaten
 • Inclusief ophangsysteem
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
Foto op canvas bestellen

Foto op canvas bestellen? De foto op canvas is de klassiekste vorm van het fotoproduct! Kies één van je lievelingsfoto’s en laat deze transformeren in een canvasdoek. Van familiefoto tot vakantiekiekje, van portret tot fotocollage: maak van jouw foto op canvas een waar kunstwerk. Je zult gegarandeerd meer sfeer in je kamer krijgen.

Foto op canvas

Je foto op canvas wordt gedrukt op 360 grams katoenweefsel (kunstenaarscanvas). Foto op canvas bestellen kan in verschillende formaten. De meest bestelde formaten zijn Canvas 50x70cm en Canvas 70x100cm. Naast foto op canvas groot, hebben wij ook kleine canvasformaten.

De canvas foto heeft een diepteprofiel van 2cm. Het frame is gemaakt uit sparrenhout en het canvas doek is met nietjes aan de achterkant vastgezet. Je foto op doek wordt opgespannen geleverd. Met de bijgeleverde gekartelde hangers kun je jouw canvas gemakkelijk en snel aan de muur bevestigen.

Canvas bestellen? 

Foto op canvas wordt standaard binnen 4 tot 6 werkdagen geleverd. Een foto op canvas wordt gratis en naar keuze blanco bezorgd op één adres in Nederland of België.

Let op: bij je bestelling kan je maar één afbeelding per fotoproduct uploaden. Wil je meerdere fotoproducten bestellen met ieder een andere foto, plaats dan steeds een nieuwe bestelling in je winkelwagen.

De mooiste foto’s op canvas

Trouwfoto’s, gelukkige gezinnen op vakantie, een kiekje van de familiedag in het plaatselijke pretpark: familiefoto’s zijn doorgaans een populaire foto op canvas. Een foto op canvas drukken, maar twijfel je welke? Lees dan onze blog voor grote foto’s aan de muur. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden met een foto op canvas? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat meteen je foto op canvas drukken!

Foto op canvas bestellen

De foto op canvas is de klassiekste vorm van het fotoproduct en is verkrijgbaar in 17 verschillende formaten. Om je foto op canvas te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 cm afloop. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij een veiligheidsafstand van 2 cm. Let op 1 cm van het doek wordt naar achter gevouwen en is daardoor niet zichtbaar.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.