Deurhangers drukken

Hang een deurhanger niet storen op en word nooit meer gestoord! Deurhangers worden niet alleen meer gebruikt in hotels, ze zijn ook ideaal om te gebruiken voor een creatieve promotiecampagne.

Voordelen

 • Verschillende modellen
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
Deurhangers drukken

Geen zin of in gesprek? Hang een deurhanger niet storen op en word nooit meer gestoord! Deurhangers worden niet alleen meer gebruikt in hotels, ze zijn ook ideaal om te gebruiken voor een creatieve promotiecampagne om je merk of (nieuwe) product te promoten.

Deurhangers drukken kan in 3 verschillende modellen. Kies voor de Deurhanger Rechthoek, Deurhanger Breed of Deurhanger Standaard. Elk deurhanger heeft zijn eigen vorm en uitstraling.

Deurhanger bedrukken

Deurhangers zijn een te gekke en effectieve manier om je merk onder de aandacht te brengen. Ze zijn makkelijk te verspreiden en bovendien is het een van de origineelste vormen van marketing. Kijk eens verder dan de bekende niet-storen-deurhangers van een hotel en gebruik het concept om op te vallen. Wij helpen je vast een eindje op weg met inspirerende voorbeelden in deze blog.

Deurhangers drukken

Deurhangers worden niet alleen meer gebruikt in hotels, ze zijn ook ideaal om te gebruiken voor een creatieve promotiecampagne. Om je deurhangers te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.