Champagnedozen

Een goede fles champagne is natuurlijk niets zonder een mooie verpakking. Kies voor een voorbedrukte champagnedoos, of voor een champagnedoos met eigen ontwerp.

Voordelen

 • Keuze uit verschillende uitvoeringen
 • Eigen bedrukking mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Tot oplage 300 wordt digitaal geproduceerd. Ben je op zoek naar gepersonaliseerde wijndozen per stuk? Vraag dan een offerte aan.

Champagnedozen

Een goede fles champagne is natuurlijk niets zonder een mooie verpakking. Bij DrukwerkMAX kan je niet alleen een thema-champagnedoos bestellen, maar je kunt ook een champagnedoos met eigen ontwerp laten drukken!

Champagneverpakking

De champagnedozen zijn uitgevoerd in microgolfkarton en zijn rondom beplakt met full colour bedrukt papier. Voor een mooie uitstraling en hoogwaardige kwaliteit zit hier een laag matlaminaat overheen. De verpakkingen hebben een binnenmaat van 90 x 90 x 330mm en zijn voorzien van een halshouder om de fles goed op zijn plek te houden.

Voorbedrukte champagnedozen bestellen kan in de volgende uitvoeringen: ‘Neutraal’, ‘Happy New Year’, ‘Gefeliciteerd’, ‘Succes’ en ‘Proost’. Heb je een eigen ontwerp? Dan kun je deze uiteraard ook bij ons laten drukken.

Champagnedozen

Een goede fles champagne is natuurlijk niets zonder een mooie verpakking. Maak het persoonlijk met een ontwerp in jouw huisstijl. Om je champagnedozen te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.