Bureau-onderlegger bedrukken

Met een bureau onderlegger ben je het hele jaar door zichtbaar onder de neus van je klant. Verwerk een kalender of telefoonlijst in het ontwerp en iedereen heeft de juiste gegevens bij de hand.

Mogelijkheden

 • 50 of 100 vel
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
Bureau-onderlegger bedrukken

DrukwerkMAX helpt iedere krabbellaar met nog meer notitieruimte. Een bureau onderlegger gaat verder waar memoblaadjes en notitieblokken stoppen. Verwerk een kalender of telefoonlijst in het ontwerp en iedereen heeft de juiste gegevens bij de hand. Geef de bureau onderlegger aan je klanten of collega en je weet dat het product altijd op de goede plek ligt.

Bureau onderlegger

Bureau onderlegger kan je bestellen op het formaat A2 en wordt eenzijdig full color bedrukt op 90 grams houtvrij offset.

Je kan zelf bepalen hoe dik je de bureau onderlegger wilt hebben. Je kunt kiezen voor 50 of 100 vel. Bureau onderleggers worden standaard aan de onderkant gelijmd. Wil je ze aan de bovenkant gelijmd hebben, dan kun je dit bij het plaatsen van je bestelling aangeven in het opmerkingenveld.

Een bureau onderlegger bedrukken is een must!

Met een bureau onderlegger ben je het hele jaar door zichtbaar onder de neus van je klant. Een bureau onderlegger kan je op heel verschillende manieren gebruiken. Lees in deze blog waarom een bureau onderlegger een must is!

Bureau-onderlegger bedrukken

Met een bureau onderlegger ben je het hele jaar door zichtbaar onder de neus van je klant. Om je bureau onderlegger te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.